CENTRUL DE SPORT FREE MOTION

NOU SI UNIC, in forma si idee, ne permitem sa spunem, nu neaparat prin cat de mare/mic este, sau prin cat de multe are, dar, conceptul si ce cuprinde ne permite sa spunem acest lucru. Nu este o sala de sport sau de fitness, ci un centru pregatit si specializat pentru pregatire fizica genreala si specifica.

Ideea acestui centru are la baza un loc unde sportivi, amatori si profesionisti sau cu nevoi speciale sa se poata antrena in conditii tehnice egale cu cele care le au cei cu care se intrec din alte tari, doar direct cu antrenorul si pe parcursul intregului sezon.

De asemenea parte din echipamente pot fi transportate cu usurinta la diferite locatii, baze sportive sau domiciliul sportivului astfel incat sa fie usor de gestionat in cat mai multe situatii. In acest sens, gratie  unui proiect, am achizitionat mai multe echipamente, de la firme producatoare lider european sau mondial in segmentul respectiv si care impreuna cu echipamentele clasice cunoscute de toata lumea sa asigure un circuit de antrenament pentru dezvoltarea calitatilor motrice.

               Voi incerca in cele ce urmeaza sa enumar dintre cele mai importante, sa va directionez catre link urile lor spre a studia, iar daca sunteti interesati, va asteptam pentru antrenamente, cantonamente, propuneri de colaborare si de ce nu chiar si o vizita sa le vedeti sau sa le incercati.

               Pentru inceput faceti o vizita site ului nostru www.freemotion.ro sau intrati direct pe link : https://freemotion.ro/centrudesport/ , aici va asteapta cateva detalii despre

Simulatoarele de schi, PRO SKI, am pregatit special pentru perioadele de antrenament ale echipelor de schi, toate modelele, 3 pentru juniori si copii, unul pentru sportivi profesionisti asistat de un panou de control, unul cu legaturi speciale direct cu clapari, pentru a fi cat mai aproape de realitate, un simulator profesional pentru incalzire si antrenament de lunga durata si evident masina profesionala care executa si viraje. Incepator, avansat, profesionist, fitness, recuperare, in oricare te incadrezi vei gasii tot anul sa faci sport.

https://www.ski-simulator.com/

Vertimax training sistem, echipament sportiv revolutionar, conceput pentru a imbunatatii perfomanta sportiva, puterea, viteza si agilitatea in viata si in sport. https://www.vertimax.com/

Fitlight trainer, Sistemul Fitlight Trainer reprezintă evoluția naturală a principiului de antrenament HIIT (High Intensity Interval Training Systems) și, în prezent, este cel mai revoluționar sistem de training wireless din lume.

Activio Sport Solution,  O soluție care aduce toată experiența de antrenament la o singură platformă, fie ca este realizată în club sau în afara clubului. Un ecosistem complet pentru sportiv sau club cu servicii cloud și aplicație mobilă. Activio folosește o tehnologie digitală de ultimă oră bazată pe ani de cercetare și dezvoltare academică. O soluție profesională, dedicată și completă, folosind doar componente selectate

Slack line indoor, stim cu totii de slack line, il vedem in parcuri intins intre copaci, sau intre stalpi, stim cat de important este in antrenament echilibrul si astfel am gasit solutia care acopera mai multe probleme. Acest echipament, cu o lungime de 3 m, aproape de sol, reduce riscul de accidentare la cadere, poate fi montat oriunde, si nu necesita loc fix, exterior sau interior si ce este cel mai frumos, are dezvoltata o aplicatie, unde gasesti exercitiile pe grupe musculare, sau pentru diferite forme de dezvoltare, precum si o baza de stocare pentru a evalua la intervale de timp imbunatatirea sau nu.

https://www.gibbon-slacklines.com/en/products/slackline-frames/slackrack-classic/

Tendo Power Analyzer,   Nu ratați oportunitatea de a debloca întregul potențial al dvs. Obțineți feedback fiabil despre performanțele atletice și va asigurati că antrenamentul dvs. este eficient, competitiv și distractiv.

Pe langa acestea mai sunt si multe altele, binecunoscute de toti deja, Aparatul de vaslit Rower Sea, un echipament de sport foarte utilizat, in ultimii ani, modelul nostru  are un  sistemul de rezistenta  hidraulic, proiectat pentru a simula dinamica unei barci care se deplaseaza pe apa, un multifunctional pentru forta, banda de alergare, eliptica, ketlbel, sanie de antrenament, funie, discuri si planse de echilibru, trx, gardulete, mingi medicinale cu maner si multe alte echipamente astfel sa acoperim cat mai multe din segmentul pregatire fizica specifica. Iar acolo unde nu avem noi, au colegii nostrii colaboratori, astfel ca sportiv profesionist sau amator puteti sa va antrenati mereu ! Hai la sport la noi sezonul tine tot anul !

Adaugă comentariu