ÎNSCRIERE

Înscrierea se realizează prin trimiterea formularului, completat integral și semnat de către unul dintre părinții participantului. Înscrierea devine fermă prin completarea formularului și trimiterea avansului în valoare de 50% din sumă pentru fiecare participant.

MODIFICARE ÎNSCRIERE/ SCURTARE PERIOADĂ TABĂRĂ

Modificarea înscrierii nu este posibilă după perioada „dead line”, avansul nu mai este returnat. În cazul în care apare o problemă personală și trebuie să scurtați perioada taberei, nu vor exista rambursări ale zilelor neefectuate, decât dacă este facută de organizator.

ANULARE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA TABEREI

Cererea de anulare trebuie să fie trimisă în scris și să aibă dovada întreruperii. Avansul este nereturnabil după înscriere, iar dacă prețul taberei a fost achitat integral, restul sumei se reportează pentru o viitoare tabără în anul în curs, cu condiția să fim anunțați cu minim 20 de zile înainte de începerea taberei; În caz contrar, suma achitată nu se returnează.

PLĂȚI

Toate plățile se vor face în LEI. Avansul se va achita în maxim 2 zile de la înscriere și de la primirea formularului de înscriere în taberele de vară. Toate taxele bancare vor fi suportate de către participant. Se specifică pe OP, plata avans și numele particpiantului.

La intrarea în tabără bagajele vor fi controlate, iar lucrurile interzise sau alimentele perisabile, vor fi  înapoiate părinților.

Pe pagina de facebook, pe site,  vom posta filmulețe și poze fără să cerem acordul. Dacă există vreo restricție în acest sens, vă rugăm să o comunicați în scris.

Părinții nu vor interveni sub nici o formă în desfășurarea activităților taberei!

 ECHIPAMENTUL

Copilul trebuie să aibă la el echipamentul înscris în fișa de echipament. Nu încărcați prea mult bagajul copilului.

TELEFOANELE MOBILE

Taberele au un telefon de serviciu la care puteți contacta tabăra pe baza unui orar prestabilit.

Copiii nu au nevoie de telefoane mobile. Dacă totuși ei le posedă, acestea sunt admise în tabără cu condiția predării acestora la începutul sejurului responsabilului de tabără (reducând considerabil riscul de pierdere) și folosirea lor doar în perioada destinată comunicării.

Copiii vor avea telefoanele mobile, seara, între orele 20:00 – 22:00.

În timpul activităților utilizarea telefoanelor scade atenția copiilor, ducând la disfuncționalități în activitate și pot cauza accidente prin distragerea atenției.

MEDICAMENTELE

Tabăra are o trusă de prim ajutor care acoperă situațiile ce pot apărea și pot fi gestionate de personalul taberei. Dacă situația este depășită, se trece la protocoalele în vigoare, serviciul Salvamont, 112, cu anunțarea părinților.

În situația când copilul dvs este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau responsabilului de tabără, iar tratamentul va fi administrat conform prescripției medicului.

Nu răspundem în cazul unor probleme de sănătate, dacă nu se respectă indicațiile medicului sau dacă nu am fost informați de alte probleme medicale.

COMPORTAMENTUL PARTICIPANȚILOR

Ne dorim ca toți participanții la taberele noastre să se simtă excelent și să-și amintească cu mare plăcere vacanța alături de noi, având un comportament disciplinat față de personalul taberei și față de colegi. Regulile de mai jos sunt create pentru a oferi tuturor participanților și personalului taberei o atmosferă relaxantă, sigură și armonioasă.

În caz de indisciplină și încălcare a legilor (furt, droguri, atac la persoana sau stricăciuni ale proprietății private), Clubul își rezervă dreptul de a retrage imediat participanții din tabără. Cheltuielile pentru plecarea anticipată vor fi suportate în întregime de părinți. Clubul Sportiv nu va returna vreo sumă pentru zilele rămase neefectuate din tabără.

Reguli pentru participanți:

  • Să participe la toate activitățile organizate, exceptând permisiunea specială a organizatorului;
  • Să respecte timpul de odihnă și să mențină liniștea în dormitoare după ce s-a dat stingerea. Dacă părăsesc dormitoarele și clădirea de cazare după ora stingerii, vor fi trimiși acasă pe cheltuiala părinților;
  • Să nu intre în dormitoarele celor de gen opus;
  • Să nu bruscheze/agreseze colegii/personalul taberei. Agresiunea verbală sau fizică nu va fi tolerată. În cazuri grave, vor fi trimiși acasă;
  • Dispozitivele electronice vor fi închise în timpul activităților și după ce s-a dat stingerea.
  • Fumatul este interzis;
  • Alcoolul și substanțele/pastilele ilegale sunt strict interzise. Participanții asupra cărora se găsesc cele enumerate, utilizatorii sau furnizorii de alcool și substanțe ilegale vor fi trimiși imediat acasă fără returnarea  vreunei sume pentru zilele din tabără rămase neefectuate.
  • În cazuri grave, aceștia vor fi trimiși acasă fără returnarea vreunei sume pentru zilele din tabără rămase neefectuate. Participanții care distrug proprietatea locurilor de cazare  vor trebui să plătească pagubele, în funcție de costul acestora.

RECLAMAȚII

1. În cazul în care sunteți nemulțumit de serviciile turistice primite, întocmiți o sesizare clară și explicită, cu privire la deficiențele constatate, legate de realizarea pachetului de servicii.

2. Atât Prestatorul, cât și hotelierul vor acționa imediat pentru soluționarea sesizării.

CERERI SPECIALE ȘI BANI DE BUZUNAR

Orice cerere specială trebuie trecută pe formularul de înscriere: dieta, o anume facilitate, etc. Apoi trimiteți-ne un email de confirmare a cerinței. Vom face tot posibilul să rezolvăm cerințele speciale, însă nu garantăm că vor fi îndeplinite. Neîndeplinirea unei cerințe speciale nu reprezintă o încălcare a contractului. Nu putem accepta cereri condiționale.

Clubul Sportiv dorește prin condițiile oferite să nu fie nevoie de bani de buzunar. Dar dacă participanții au bani de buzunar asupra lor îi vor păstra închiși cu cheia în cameră. Dacă lăsați banii nesupravegheați, în camere sau în alte locuri, o faceți pe propriul risc. Clubul Sportiv  nu este răspunzător pentru eventuale pierderi.

MATERIALE PROMOȚIONALE

Instructorii vor fotografia și filma participanții din tabere, cei care nu doresc să fie filmați, pot să refuze, dar dorim să fim anunțați dinainte. Clubul Sportiv își rezervă dreptul de a folosi aceste materiale pentru materialele promoționale viitoare ale firmei, pe site și în broșură, cu excepția cazurilor în care părinții ne transmit în scris că nu doresc ca fiul/fiica lor să apară în materialele publicitare.

După completare, este de preferat să salvați formularul într-o variantă needitabilă.

GARANȚIE PENTRU DAUNE

Orice daună cauzată cu intenție sau din neglijență de participant îi va fi imputată.